Verzekeringen Online


Bij meerdere hypotheekadviseurs advies inwinnen is altijd verstandig. Ook als u een onafhankelijke adviseur heeft van een adviesketen. De ene hypotheekadviseur belicht en adviseert namelijk anders als de andere adviseur. Via Verzekeringen Online kunt u gemakkelijk in één keer meerdere assurantietussenpersonen uitnodigen voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen vergelijken
Veel mensen gaan nog steeds rechtstreeks naar een bank voor hun hypotheekadvies. Echter dat is eigenlijk een heel onverstandige keuze. De bank kan u namelijk alleen de hypotheekproducten adviseren die zij zelf voeren. Zij verkopen niet de leningen van een andere bank of verzekeringsmaatschappij.

Echter de banken verkopen hun hypotheekproducten ook via assurantietussenpersonen. De meeste tussenpersonen verkopen hypotheken van meerdere aanbieders waardoor zij u meerdere leningverstrekkers kunnen aanbieden, rentes en producten voor u kunnen vergelijken.

Verschillende adviezen
De ene adviseur is de andere niet. Hypotheekadviseurs zijn immers ook mensen. De ene adviseur zal u een combinatie van een beleggingshypotheek met een gedeelte aflossingsvrij adviseren terwijl de ander u een spaarhypotheek zal adviseren.

Kortom: het is voor u belangrijk om van meerdere adviseurs advies te krijgen. Zodat u goed weet wat voor een soort hypotheek u gaat afsluiten, wat de voordelen en wat de nadelen zijn van de hypotheekvorm.

Makkelijk hypotheekadviseurs uitnodigen
Via Verzekeringen Online kunt u makkelijk meerdere adviseurs vrijblijvend uitnodigen voor een adviesgesprek.